NUFFNANG ADS

Tuesday, April 24, 2018

Mira Filzah akui selesa dengan Zizan Razak


BEBERAPA hari lalu, tersebar dua screenshot Insta Stories yang memaparkan 'usik-mengusik' antara aktres Mira Filzah dan selebriti serba boleh, Zizan Razak.

Biarpun kedua-dua posting berbalas kata rindu itu tidak ditujukan secara spesifik, namun ramai yang percaya ia ditujukan antara satu sama lain.

Bagaimanpun jelas Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman, status berkenaan bersifat umum dan tidak ditujukan kepada Zizan semata-mata.

"Saya rasa ramai yang dah tahu mengenai IG (Instagram) Stories itu dan bagi saya status itu bersifat umum dan tidak ditujukan kepada Zizan secara spesifik.

"Buat masa ini saya mahu memberi fokus terhadap kerjaya dan lebih selesa untuk bercakap mengenai kerja sahaja," katanya ketika ditemui pada majlis pertunjukan fesyen Ariani Luminious 2018 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

Jumaat lalu, gadis berusia 25 tahun ini memuatnaik gambar jaket di ribanya dipercayai di dalam pesawat menuju ke Australia untuk penggambaran drama Rahsia Hati Perempuan.

Turut disertakan adalah ayat ‘Don’t miss me okay, love?’ (Jangan rindu saya okay, sayang?).

Zizan kemudiannya memuatnaik gambar jam dan sebahagian tangannya dengan kapsyen ‘Sure I miss you sweetheart’ (Mestilah saya akan rindu sayangku).

Mira yang pulang seketika ke Kuala Lumpur semalam juga menegaskan, dia kembali kerana komitmen sebagai Ikon Ariani bagi Ariani Luminous Lebaran 2018.

Bahakan Mira juga sudah kembali ke Perth, Australia malam tadi bagi menyudahkan baki penggambaran dan akan berada selama dua minggu di sana.

Ditanya adakah dia selesa berkawan dengan bintang utama Abang Long Fadil 2 itu, pengacara Nona ini tidak menafikannya.

"Dia seorang yang baik dan senang berkawan dengannya. Tetapi saya tidak mahu cerita sama keluar berulang kali dan sebab itu saya lebih suka bercakap mengenai kerjaya sahaja," katanya.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2