NUFFNANG ADS

Monday, January 25, 2010

Akhirnya Fahrin Ahmad saman Linda OnnFahrin Ahmad yang dihentam oleh dua bekas teman wanitanya Scha dan Linda Onn melalui media baru-baru ini akhirnya hilang kesabaran apabila kesan daripada dakwaan bekas kekasihnya itu telahpun memberikan kesan negatif kepada kerjayanya...

Menurut Fahrin Ahmad, peguamnya telahpun mengemukakan notis tuntutan kepada Linda Onn dan termasuk beberapa syarikat akhbar, semalam. Scha Al-Yahya nampaknya terselamat.. Fahrin terpaksa membuat tuntutan itu bagi membersihkan namanya gara-gara Linda Onn mendakwa Fahrin Ahmad sebagai kaki pukul!.

Linda Onn yang telah putus cinta dengan Fahrin sejak dua tahun yang lalu masih lagi memburukan Fahrin Ahmad dengan mendakwa fahrin seorang yang panas baran dan cepat naik tangan... Kenyataan tersebut telah memaksa Fahrin Ahmad mengambil tindakan mahkamah melalui Tetuan Naufal & Co bagi membersihkan namanya kerana dakwaan tersebut telah memberikan kesan negatif kepada kerjayanya sebagai seorang pelakon serta duta Garnier dan Shell.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2