NUFFNANG ADS

Wednesday, March 26, 2014

Yasmin Hani berkorban demi Noah


SELEPAS empat bulan menerima kehadiran orang baharu, pengacara dan pelakon Yasmin Hani Ismail Richardson, 35, mengakui rumah tangganya lebih bahagia.

Jika dulu dia banyak menghabiskan masa berdua di samping suami tercinta, Sha’arin Mohammed Razali Wong, kini dia lebih banyak menumpukan perhatian kepada si kecilnya yang diberi nama Noah Ismail.

“Alhamdulillah, saya amat bersyukur dengan kehadirannya. Dia adalah anak yang ceria. Memang saya dan suami tak menang tangan.

“Saya mahu memberikan yang terbaik buatnya,” katanya yang akan terus melakukan penyusuan ibu untuk anaknya sehingga tempoh yang ditetapkan.

Dalam pada itu, Yasmin, memberitahu sepanjang tempoh penyusuan itu, dia mengalami keguguran rambut yang agak ketara.

“Sekarang ni rambut banyak gugur, tapi saya tak runsing sangat, sebab memang rata-rata semua ibu yang melahirkan dan menyusukan anak mengalami masalah yang sama.

“Cuma sekarang ini saya lebihkan minum susu untuk kesihatan diri dan mengambil makanan yang disyorkan oleh doktor,” katanya.

Tidak mahu berehat lama dari dunia pengacaraan dan lakonan, Yasmin mengakui selepas ini, dia akan terima tawaran tersebut selepas benar-benar bersedia.

“Memandangkan anak saya masih kecil, saya hanya mahu sedikit masa lagi untuk lihat dia membesar di depan mata saya.

“Jika ada tawaran yang tidak melibatkan masa yang panjang, saya tidak teragak-agak menerimanya," katanya yang mendapat sokongan daripada suami tersayang.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2