NUFFNANG ADS

Thursday, July 11, 2013

Lana Nordin Sangkal Dakwaan Ditangkap Tidak Puasa


Nama Lana Nordin kembali hangat apabila dia dikatakan telah dicekup oleh pihak berkuasa ketika asyik bermain mahjung dan tidak berpuasa di sebuah pusat siber di Bandar Puteri, Puchong, Rabu lalu.

Turut ditahan dalam serbuan itu adalah seorang wanita lain dan dua lelaki bukan Islam di dalam sebuah bilik kecil yang terletak di sebalik ruang permainan snuker.

Memetik laporan GUA yang berjaya menghubungi Lana, pelakon ini menafikan artis tersebut adalah dirinya;

“Itu bukan saya. Sudah tiga hari saya terlantar sakit di rumah sampai hilang suara. Saya sekarang sedang demam, batuk dan sakit tekak. Jadi saya rasakan berita itu sangat kelakar. Kalau pun gambar yang dimaksudkan itu gambar saya, apa bukti sahih menunjukkan itu adalah saya? Sedangkan gambar itu pun diambil dari belakang.

“Tapi saya akui sekarang memang saya tidak berpuasa kerana tidak sihat. Saya berjumpa doktor dan mengambil suntikan untuk meredakan demam. Saya juga perlu makan ubat, sebab itu saya tidak berpuasa. Sudah tiga hari saya demam dan saya nak keluar daripada rumah pun tak larat,” jelas Lana tidak mengambil sebarang tawaran berlakon pada bulan puasa.


No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2