NUFFNANG ADS

Wednesday, December 11, 2013

Jimmy berkahwin di Thailand ?

Biarlah orang terus membuat pelbagai spekulasi kerana ia tidak sedikitpun menjadi kudis buat dirinya. Bagi pelakon dan pengacara, Jimmy Shanley, 33, dia lebih selesa mengunci mulut mengenai statusnya yang didakwa sudah bernikah dengan janda anak satu di Thailand seperti yang heboh diperkatakan ramai ketika ini.

Lebih memburukkan keadaan, gambar Jimmy bersama wanita bertudung dipercayai isteri baru serta anaknya dengan bekas isteri yang dimuat naik di laman Twitter turut disebarkan di laman blog dan sosial.

“Saya tidak menafikan atau mengiyakan cerita yang tersebar itu. Insya-Allah, saya akan membuat sidang media khas untuk memberi penjelasan sebenar mengenai status saya apabila sampai masanya nanti.

“Maaflah, saya tak bersedia untuk mengulas lanjut mengenai status kerana banyak hati yang perlu dijaga. Berilah ruang dan peluang untuk saya bernafas semula selepas apa yang berlaku sebelum ini.

“Apapun, saya ingin menafikan gosip tersebar yang mendakwa saya dikatakan sudah berkahwin di Thailand. Jika nak berkahwin pun, pasti saya memilih untuk berkahwin di sini dan bukannya di lokasi luar negara,” katanya.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2