NUFFNANG ADS

Sunday, December 1, 2013

Johan dan Zizan dikatakan sering bermasam muka ?

Rozlinawaty(kiri) Johan dan Zizan Razak


HUBUNGAN dingin antara duo popular, Johan dan Zizan Razak (Jozan) bukanlah isu baharu yang diperkatakan. Sejak dua tahun lalu, ada sahaja kisah tidak enak tentang mereka.

Selain tidak sehaluan, mereka juga juga dikatakan sering bermasam muka dan enggan bekerjasama.

Lebih menguatkan dakwaan apabila mereka menolak menyertai program komedi popular, Maharaja Lawak Mega, pada musim ini.

Meskipun baik Johan mahupun Zizan sudah pun menafikan dakwaan tersebut, ia bagaimanapun tidak dapat menghentikan spekulasi yang melanda hubungan mereka.

Kesal dengan situasi itu, isteri Johan yang juga merangkap pengurus peribadi pelakon komedi itu, Rozlinawaty Ismail, 31, atau lebih dikenali sebagai Ozlyn Wati, tampil bersuara dan mendedahkan bahawa hubungan suaminya dengan Zizan Razak masih seperti dulu.

"Memang ada kalanya mereka kurang sependapat, tetapi mereka tidak pernah ambil hati antara satu sama lain dan sekiranya ada masalah mereka akan selesaikan secara baik.

"Jika ada waktu terluang, mereka akan berjumpa. Susah senang tetap bersama. Tetapi sekarang ni masing-masing agak sibuk dan jarang dapat bertemu," kata Ozlyn yang sering memberikan sokongan kepada suaminya.

Jelas Ozyln, dia dan Johan ada kalanya rimas dengan gosip yang tiada kesudahan itu. Bagaimanapun, sebagai isteri, dia sentiasa memberikan sokongan kepada Johan.

“Saya tahu siapa yang buat cerita ini. Dia juga merupakan seorang dari kawan yang saya kenali. Tak perlulah dia mencanangkan lagi perkara yang tidak betul.

"Saya nasihatkan dia supaya buka hati dan bersikap lebih profesional. Jangan cakap belakang, benda tu tak bagus, hentikan tuduhan dan fitnah,” tegasnya.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2