NUFFNANG ADS

Tuesday, August 31, 2010

Aida temu jodoh

AIDA...berkenalan Februari lalu


KUALA LUMPUR: Selepas empat tahun menjanda, aktres sensasi, Aida Aris kembali bersedia bergelar isteri apabila melangsungkan majlis perkahwinan dengan jejaka pilihannya, Sabtu ini.

Aktres langsing itu menamatkan segala spekulasi cintanya apabila bertemu jodoh dengan ketua pramugara syarikat penerbangan, Husfarid Shaikh Ali@Shaikh Hussain.

Majlis pernikahan diadakan sebelah pagi sementara kenduri jamuan diadakan pada berbuka puasa di kediamannya di Taman Sierra Ukay, Ampang, Selangor.

Cinta pelakon Debu Debu Liar dan Black Maria dengan pramugara berkenaan berputik selepas perkenalan selama enam bulan yang akhirnya membawa mereka ke gerbang perkahwinan.

Bercakap mengenai perkahwinannya, Aida berkata, dia bertemu Husfarid selepas diperkenalkan selebriti, Syarifah Haslinda dan suaminya, Datuk Reezal Merican Naina, Februari lalu.

“Pertemuan dengan Husfarid tidak pernah diatur. Saya berkenalan dengan Hus selepas diperkenalkan Syarifah dan (Datuk) Reezal. Sejak itu, kami mengenali hati budi satu sama lain dan menjadi sejarah hinggalah majlis perkahwinan diatur minggu ini.

“Sebenarnya, kami merancang mendirikan rumah tangga sebelum bulan Ramadan. Bagaimanapun, ada beberapa urusan dokumen pernikahan dengan pejabat agama hanya dapat disiapkan sepenuhnya, minggu lalu.

“Apapun, saya gembira kerana kami diijab kabul pada bulan mulia penuh keberkatan.

“Husfarid seorang penyayang serta mudah diajak berbincang. Saya bersyukur kepada Allah kerana memakbulkan doa kami bergelar suami isteri walaupun berkenalan tidak lama. Saya gembira dan berdoa dimurahkan rezeki,” kata Aida.

Sebelum ini, Aida, 38, pernah mendirikan rumah tangga dengan pengarah, pelakon dan penerbit rancangan televisyen, Bob Azrai pada 2004, tetapi hanya bertahan selama dua tahun.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2