NUFFNANG ADS

Wednesday, November 23, 2011

Eira Syazira nafi bunting pelaminMajlis resepsi Eira Syazira dan Azad Jazmin yang diadakan Jumaat lalu, di Dewan Kampo, Youth International Centre itu berkonsepkan Melayu-Inggeris Klasik sangat menarik kerana memberikan sentuhan Inggeris, namun masih menerapkan istiadat perkahwinan masyarakat di Kelantan.

Inginkan majlis resepsi seolah-olah fairytale, perancang resepsi itu, Zaha perancang perkahwinan memilih menerapkan konsep heritage iaitu gabungan moden dan klasik disesuaikan dengan busana sentuhan pereka tempatan, Hazwani Othman Hairi Tajuddin menepati cita rasa Eira.

Malah majlis resepsi tersebut berjalan tanpa cacat celanya dan meriah, walaupun hanya dengan kehadiran keluarga dan rakan rapat sahaja.

Namun dalam kemeriahan tersebut, terdengar cakap-cakap orang yang mengatakan Eira kini sudah mengandung. Bagaimanapun enggan mendedahkan perkara itu kerana masih terlalu awal.

Eira yang dihubungi Zass bagaimanapun menafikan perkara itu dan merasakan tidak wajar untuk menyorokkan perkara yang baik.

"Buat masa ini, belum rezeki kami lagi untuk menimang cahaya mata. Eira masih belum mengandung. Jika benar Eira mengandung, untuk apa Eira mahu merahsiakan perkara yang baik.
"Tanda-tanda pun masih belum ada. Jika Eira sudah mengandung, Eira pasti akan berkongsi berita gembira ini pada semua," katanya.

Tidak meletakkan bila mereka akan menimang cahaya mata, Eira berkata, dia akan memperlahankan kerjayanya sebagai pelakon apabila bergelar ibu bagi memberikan tumpuan kepada keluarganya. Bagaimanapun, dia tidak akan berhenti berlakon kerana itu adalah minatnya.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2