NUFFNANG ADS

Thursday, September 22, 2011

Marsha masih waras

MARSHAPenyanyi dan pelakon, Marsha Milan Londoh akhirnya tampil semalam dengan pengakuan dia masih waras dan belum tergamak menelan sehingga 30 biji pil gara-gara dakwaan putus cinta pada 7 September lalu.

Peserta Akademi Fantasia 3 (AF3) yang berusia 26 tahun itu ketika ditemui pada majlis Rumah Terbuka Alibi Music Sdn. Bhd. di sini semalam turut keliru dan terkejut bagaimana dia boleh dikaitkan dengan dakwaan cuba membunuh diri.

"Saya memang baru putus cinta. Tapi kalau benar saya telah menelan 30 biji pil, saya memang sudah mati sekarang," katanya lagi.

Penyanyi itu mengejutkan banyak pihak apabila dia dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) pada 7 September lalu atas dakwaan mengambil pil secara berlebihan sebelum dibenarkan pulang dua hari kemudian.


Menurut Marsha, beliau minta maaf kerana mengambil masa yang lama untuk bertemu media. Selepas kejadian, saya memerlukan masa yang lebih untuk berehat dan memang mencari masa yang sesuai untuk menjelaskan apa yang telah berlaku. Jadi hari ini (semalam) sesuai kerana kebetulan pihak Alibi membuat rumah terbuka.

Jadi apa sebenarnya yang telah berlaku. Adakah benar
?

Laporan saya menelan 30 biji pil sebagai cubaan membunuh diri kerana putus cinta itu tidak benar sama sekali. Pada hari kejadian iaitu 7 September, pada pukul 11 pagi saya telah ditemui pengsan di parkir kereta oleh pihak pengurusan kondominium saya.

Menurut doktor, saya pengsan kerana mengalami tekanan darah rendah, bukannya kerana menelan pil secara berlebihan. Tapi pada malam sebelum kejadian, saya memang ada mengambil pil iaitu pil tekanan darah rendah, namun bukan dalam kuantiti berlebihan.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2