NUFFNANG ADS

Sunday, July 3, 2011

Tomok kejinjang pelamin

WALAUPUN usia Tomok lima tahun lebih muda daripadanya, Ayu menyifatkan suaminya itu sebagai seorang yang matang dan penyabar.Shah Indrawan Ismail atau Tomok adalah penyanyi bekas juara rancangan realiti One In A Million (OIAM) itu meluahkan rasa syukurnya apabila impian untuk menikahi wanita yang sangat dicintainya itu terlaksana.

“Hubungan kami sebagai pasangan kekasih berlanjutan selama lapan tahun. Memang tidak dinafikan pelbagai halangan yang terpaksa ditempuhi sepanjang kami bersama.

“Namun, apa yang diimpikan selama ini iaitu untuk menjadikan Ayu sebagai isteri telah pun menjadi realiti dan tentunya saya sangat berharap agar ikatan ini akan kekal sampai bila-bila,” ujarnya selepas selesai upacara pernikahan.

Ditanya tentang tempoh yang cukup lama diambil oleh mereka berdua untuk mendirikan rumah tangga, Tomok menjelaskan semuanya bergantung kepada jodoh yang telah ditentukan.

Jelasnya lagi, kesibukan mengurus kerjaya masing-masing juga adalah salah satu sebab mereka jarang membicarakan soal perkahwinan, di samping mahu mencari keserasian bersama.

“Sebenarnya kami menjalinkan hubungan sebagai kawan biasa dalam tempoh setahun sahaja. Selepas itu, saya ambil keputusan untuk menjadikannya sebagai kekasih dan tidak sangka Ayu menerimanya.

“Kemudian saya telah melamarnya untuk dijadikan isteri kira-kira dua tahun lalu selepas saya menjuarai OIAM. Malah, kami berdua telah sepakat untuk terus berkahwin tanpa mengikat tali pertunangan,” ujarnya.

Mengenai ciri-ciri yang membuatkannya tertarik dengan Ayu, beritahu Tomok, isterinya itu adalah seorang wanita yang sangat penyabar dan pandai memasak makanan kegemarannya itu masakan asam pedas.

Tentang lokasi bulan madu pula, setakat ini mereka masih belum membuat keputusan yang muktamad memandangkan pada 18 Julai ini, Tomok akan mula menjalani sebuah penggambaran telefilem berjudul Diari Kampus Biru di Bandung, Indonesia.

“Memang jadual saya begitu padat dan isteri pula sangat memahami. Insya-Allah, kalau masing-masing ada masa terluang, kami akan tetap berbulan madu di pulau yang menarik memandangkan isteri suka dengan lokasi sebegitu,” ujarnya.

1 comment:

dyra adira said...

umo bukan penghalang kan??? smeg berbhgia tomok dan ayU!

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2