NUFFNANG ADS

Sunday, March 6, 2011

Amy Mastura pecah tradisi

AMY di samping pengarah urusan Kose Malaysia Sdn. Bhd., Takanobu ShimboUMUM pasti menyedari bahawa penyanyi dan aktres genit, Amy Mastura Suhaimi bukan hanya dilabel sebagai seorang selebriti, malah sejak-akhir-akhir ini, wajah comelnya semakin laris diangkat sebagai duta dan jurucakap produk.

Selepas disunting menjadi duta untuk Lifebouy, Lux, Takasima, Quaker Oats dan jam tangan Omega, wanita berusia 40 tahun itu sekali lagi membuktikan bahawa auranya sebagai selebriti tidak pernah pudar apabila dilamar pula oleh produk penjagaan kulit dari Jepun, Kose.

Dengan pelantikan Amy sebagai duta Kose, dia berjaya memecah tradisi sebagai wanita Melayu pertama yang diangkat sebagai duta produk itu yang sebelum ini disandang oleh pengacara, Xandaria Ooi selama setahun.

Ditemui pada majlis pengumumannya sebagai jurucakap Kose baru-baru ini, Amy yang mengenakan busana berwarna kuning cair kelihatan cukup anggun dan jelita, maka logiklah ibu kepada dua puteri itu memegang posisi sebagai duta kepada rejim penjagaan kecantikan terkenal itu.

Selain Kose, Amy juga pernah menjadi jurucakap untuk produk kecantikan lain seperti Sheseido dan Safi Rania.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2