NUFFNANG ADS

Sunday, February 6, 2011

Pelakon Kamal masih mahu membujang

AKSI terbaru Kamal dapat disaksikan menerusi drama Gemilang yang kini sedang bersiaran setiap Isnin di TV3.


DIKENALI sebagai pasangan pelakon yang sedang hangat menjalin hubungan cinta, tetapi nama Kamal Adli dan Intan Ladyana juga semakin bertapak kukuh dalam bidang lakonan dengan rezeki tawaran berlakon yang mencurah-curah.

Bagaimanapun, apabila membicarakan soal perkahwinan, Kamal merasakan buat masa ini belum tiba masanya untuk dia memikirkan perkara berkenaan meskipun mengakui sangat mencintai kekasihnya itu.

Ujarnya, menggalas tanggungjawab sebagai seorang suami sangat besar dan dia hanya akan mendirikan rumah tangga sekiranya merasakan sudah benar-benar bersedia untuk menempuh alam perkahwinan.

"Hubungan kami selama ini cukup baik dan saya gembira memiliki seorang kekasih yang begitu memahami. Sepanjang perhubungan kami, Intan sendiri tidak pernah membangkitkan soal kahwin.

"Lagipun saya lihat sekarang dia begitu mencintai dunia lakonan dan namanya semakin menjadi sebutan. Jadi saya tidak mahu memberikan sebarang tekanan kepadanya termasuk mengenai perkahwinan," ujarnya.

Tambah Kamal, apa yang lebih penting buat dirinya ketika ini adalah mahu memberi sepenuh tumpuan kepada kerjayanya dan menerima seberapa banyak tawaran yang diperoleh.

Menurutnya, inilah saat dan peluang untuk dirinya mengumpul seberapa banyak harta dan menyimpan wang sebelum menempuh alam perkahwinan dan menggalas tanggungjawab sebagai suami.

"Tidak bermakna harta dan wang ringgit adalah jaminan kebahagiaan sesebuah perkahwinan, tetapi itu adalah suatu yang menjadi keperluan hidup untuk memelihara anak orang.

"Disebabkan itu saya ingin mengukuhkan kedudukan kewangan terlebih dahulu dan memiliki aset seperti rumah. Sudah tentu saya mahukan kehidupan sebuah kehidupan yang selesa selepas berumah tangga nanti," ujarnya.

Menurutnya, dia dan Intan juga tidak akan menyorokkan tentang hubungan mereka dan berjanji akan memberitahu kepada peminat sekiranya masing-masing sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2