NUFFNANG ADS

Friday, January 7, 2011

Rosyam harap tiada masalah lagi

( Rosyam bersama anak-anak kesyangannya)


SELEPAS empat minggu bersiaran, program realiti Pilih Kasih terus hangat dengan sensasi yang tercipta secara tidak sengaja. Jika sebelum ini program cetusan idea Rosyam Nor ini panas dengan komen tajam Rosyam sendiri yang menyelar tenaga pengajar tidak memberi 'pendidikan' terbaik buat barisan 14 artis yang bertanding, Pilih Kasih kemudian dikejutkan dengan pengguguran dua artisnya yang dianggap tidak berdisplin.

Belum surut termometer tersebut, pada minggu keempat yang lalu, seorang artis mereka, Raffamie Karama, 25, dengan rela hati mahu meninggalkan pentas Pilih Kasih atas alasan berkaitan masalah peribadi.

"Saya minta maaf kepada semua peminat yang telah mengundi saya selama ini dan terutama sekali kepada Abang Rosyam kerana saya memang ada masalah keluarga yang perlu saya uruskan di luar sana," begitu jelas Raffamie yang telah menyelamatkan tiga artis terbawah pada malam itu iaitu Mira Amnas, Bodt Sharade dan Nur Jannah.

Kecewa dengan tindakan yang diambil Raffamie sewaktu barisan artis lain mula mendapat rentak yang lebih cantik untuk memantapkan persembahan mereka, Rosyam tidak mampu menahan kehendak jejaka dari Sabah itu.

Menurut Rosyam, dia tidak memerlukan seorang artis yang lemah.

"Saya amat terkejut dan tidak menyangka bahawa ada antara artis Pilih Kasih ini yang mempunyai masalah sedemikian.

"Jika saya tahu lebih awal sudah pasti saya akan menyingkirkan Raffamie tanpa rasa ragu dari minggu yang pertama.

No comments:

Anda boleh mendengar siaran Radiokita di Blog anda (copy +paste)

 

Popular Posts

LOGO RADIOKITA

LOGO RADIOKITA
LOGO

RADIOKITA STESEN 1

Radiokita Stesen 2